Γιουβαρλάκια!

Τι θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. κιμά
  • 1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι ρύζι ΚΑΡΟΛΙΝΑ
  • 1 αυγό
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μια χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Λάδι

Εκτέλεση:

  1. Ρίχνουμε σε 1 μπολ όλα τα υλικά, και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
  2. πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες (γιουβαρλάκια).
  3. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε 2-3 λίτρα νερό και βάζουμε τα γιουβαρλάκια
  4. Προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρύζι ακόμα στην κατσαρόλα, καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε τα γιουβαρλάκια να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30-40 λεπτά
  5. Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε 1 αυγό με ένα λεμόνι, και ρίχνουμε σιγά σιγά από το ζεστό μίγμα της κατσαρόλας. (αυγολέμονο)

Καλή όρεξη!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.