Μοσχαράκι λεμονάτο στη χύτρα!

 Τι θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα ή ελιά σε κομμάτια
Ένα κρεμμύδι μεσαίο
1 σκελίδα σκόρδο
Τον χυμό από 2 λεμόνια
50ml λευκό κρασί
1 κύβο κοτόπουλο ή μοσχάρι
Αλάτι/πιπέρι
Λίγο αλεύρι

 

Εκτέλεση:
Ξεπλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας, και το βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο με αλεύρι. Βάζουμε λίγο λάδι να κάψει στην χύτρα, και βάζουμε το κρέας να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Μόλις πάρει χρώμα, το αφαιρούμε από την χύτρα, και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα τσιγαρίζουμε, ρίχνουμε ξανά το κρέας στην χύτρα, και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και τον κύβο. Σκεπάζουμε την χύτρα, και αφήνουμε να μαγειρευτεί το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20’.

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.