Μπισκότι με αμύγδαλο!

Τι θα χρειαστείτε:

  • 250 γρ. αμύγδαλα λευκά, ωμά
  • 3 αβγά
  • 250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 260 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
  • αμύγδαλο φιλέ, για πασπάλισμα
  • ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα

 

 Εκτέλεση:

  1. Στη λαμαρίνα του φούρνου στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας και απλώνουμε τα αμύγδαλα. Καβουρδίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15΄.
  2. Σε ένα μπολ ή στο μίξερ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το ξύσμα και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
  3. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, στην οποία έχουμε κάνει άνοιγμα 4-5 εκ., φτιάχνουμε μακρόστενα μπαστούνια πάνω σε μια λαδόκολλα.
  4. Πασπαλίζουμε με αμύγδαλο φιλέ και ζάχαρη άχνη.
  5. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 30΄-40΄, έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
  6. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.