Ρολάκια καπνιστού σολομού με τυρί κρέμα!

Τι θα χρειαστείτε:

  • 200 γραμμάρια καπνιστό σολομό, φιλέτο
  • 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • Φρέσκο δυόσμο ή άλλα μυρωδικά της επιλογής σας (προαιρετικά)
  • Φρέσκος χυμός λεμονιού
  • Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το τυρί κρέμας με τον φρέσκο δυόσμο ή άλλα μυρωδικά που προτιμάτε. Προσθέτετε λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι για γεύση και ανακατεύετε καλά.
  2. Ανοίγετε το φιλέτο του καπνιστού σολομού σε μια επίπεδη επιφάνεια.
  3. Απλώνετε το μείγμα του τυριού κρέμας πάνω στο φιλέτο σολομού με μια σπάτουλα ή κουτάλι, αφήνοντας μικρό κενό στο ένα άκρο.
  4. Από το ένα άκρο, ξεκινώντας από εκεί που έχετε το τυρί, αρχίστε να τυλίγετε το φιλέτο σολομού σε σχήμα ρολού.
  5. Στρίψτε το ρολό για να το σφίξετε ελαφρά. Μπορείτε επίσης να το σαρώσετε με μια λαβή από πλαστική μεμβράνη για να διατηρήσετε το σχήμα.
  6. Τοποθετήστε το ρολό στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά για να πήξει λίγο και να είναι πιο εύκολο στο κόψιμο.
  7. Μετά την ψύξη, αφαιρέστε το πλαστικό, κόψτε το ρολό σε λεπτές φέτες και σερβίρετε τα ρολάκια καπνιστού σολομού με τυρί κρέμας ως ορεκτικό ή σε μια πιατέλα σαν σνακ.

 

Αυτή η συνταγή είναι γρήγορη και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας σε μυρωδικά και επιλογές γεύσης.

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.