Τηγανόψωμα με φέτα στο air fryer!

 Τι θα χρειαστείτε για 4 μερίδες:

  • 280 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 3/4 φλιτζ. νερό (μπορεί να χρειαστεί περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα με την υγρασία του αλευριού)
  • 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο, για άλειμμα

 

 Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα. Μετά το ξεκούρασμα της ζύμης, τη χωρίζουμε σε μικρά μπαλάκια και προσθέτουμε φέτα σε κάθε μπαλάκι ζυμώνοντας ελαφρά να ενσωματωθεί. Ανοίγουμε τα μπαλάκια σε λεπτές δίσκους με τη βοήθεια ενός πλάστη ή με τις παλάμες μας. Προθερμαίνουμε το Air Fryer! στους 180°C. Αλείφουμε ελαφρά την κάθε πλευρά των τηγανόψωμων με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε μέσα. Ψήνουμε για περίπου 6΄ από την κάθε πλευρά ή μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Σερβίρουμε με σάλτσες τις επιλογής μας!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.