2021 Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Όμιλος ΖΙΤΑ, η ICAP και η οικονομική εφημερίδα DEAL, οι συντελεστές των Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, βράβευσαν την εταιρεία ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΕΕ, σε τελετή που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο, με πρωταγωνίστριες καταξιωμένες γυναίκες του επιχειρείν αλλά και διακεκριμένες προσωπικότητες της Υγείας και των Επιστημών.

Ο επιτυχημένος θεσμός των Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας φέρνει την γυναίκα επιχειρηματία σε πρώτο πλάνο και επιβραβεύει όλες τις γυναίκες του σήμερα που ηγούνται σε υγιείς, σύγχρονες, ελληνικές επιχειρήσεις και συμβάλλουν με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα.

Τριάντα Ελληνίδες διακρίθηκαν για τις εξαγωγές, το οικονομικό μέγεθος, το εργασιακό περιβάλλον, την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την ευαισθησία στο περιβάλλον, την καινοτομία στην εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και την αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων στις εταιρείες που ηγούνται. Ανάμεσα σε αυτές βρισκόταν και η Διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Σεμερτζίδου Κυριακή, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Πολλές συγκίνησαν με τις προσωπικές τους ιστορίες, άλλες εξέπληξαν με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και άλλες σύστησαν εταιρείες με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που διαπρέπουν στο επιχειρείν. Όλες όμως ανεξαιρέτως απέδειξαν έμπρακτα ότι οι γυναίκες διαθέτουν ικανότητες, ισχυρή θέληση, ένστικτο, κοινωνική υπευθυνότητα και ευελιξία.

 

 

 

 

 

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.