Το προφίλ μας

 

Η εταιρία Σούπερ Μάρκετ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ιδρύθηκε το 1983 ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην οδό Μαρασλή 18 στην Θεσσαλονίκη.

Από τότε με σταθερά βήματα προόδου και με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διακινούμε, την παροχή υπηρεσίας, την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, αριθμούμε σήμερα 21 καταστήματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Είμαστε η πρώτη εταιρία στον χώρο μας που αποκτήσαμε πιστοποίηση ποιότητας ISO ELOT EN 9001:2008 και από τότε ανελλιπώς έως και σήμερα ανανεώνουμε και κατέχουμε την πιστοποίηση για όλα μας τα καταστήματα, αλλά και για τις ιδιόκτητες κεντρικές αποθήκες μας στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επίσης η αποθήκευση και η διανομή τροφίμων γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας κατά ISO 22.000:2005.

Αναπτύσσoυμε «πράσινες» διαδικασίες όπως σακούλες πολλαπλών χρήσεων, σακούλες 100% ανακυκλώσιμες, διαχείριση απορριμμάτων, χαρτιού, νάυλον, αλουμινίου, σιδήρου, ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και μπαταριών. Φροντίζουμε για την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση των ανθρώπων μας σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, με σκοπό να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας.

Η εταιρία μας προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια με σταθερή φιλοσοφία, σεμνά και με αξιοπρέπεια να επικεντρωθεί στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες της δίνοντας ουσιαστικές λύσεις.

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Όλες οι προσφορές των Super Market Αφροδίτη. Εύκολα και γρήγορα στο προσωπικό σας e-mail!

Έχει σταλεί e-mail επαλήθευσης στη διεύθυνση που δηλώσατε. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.